10 de abril de 2019
10.04.2019
ELECCIONS MUNICIPALS 2019
L'Escala

Artur Mas dóna suport a la candidatura de Robert Bosch

Gairebé un centenar de persones van voler assitir a l'acte presentat per l'expresident

10.04.2019 | 12:58
Artur Mas i Robert Bosch a l'acte de presentació de JxC l'Escala.

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas va tornar ahir a la comarca per donar suport a la candidatura Junts per Catalunya a l'Escala i al seu cap de llista, Robert Bosch, advocat i regidor a l'Ajuntament del municipi des del novembre de 2015.

En la seva intervenció, Bosch va destacar que la seva és «una candidatura il·lusionant i compromesa, amb l'Escala i amb Catalunya». També va avançar com a línies centrals del programa electoral. la seguretat ciutadana, l'atenció a la gent gran, la reconfiguració de l'aparcament i la circulació al nucli antic, la redacció del PGOU i pel que fa a l'educació, la recuperació de la FP i el transport subvencionat. En aquest sentit, la formació informa en un comunicat que algunes de les accions concretes del programa «són la construcció d'una residència integral i de dia i la contrucció d'un aparcament ampli a la plaça Nova i fer una consulta als veïns, comerciants i botiguers del nucli antic per replantejar la circulació».

Per la seva banda, Artur Mas va recordar que és «important donar suport a les candidatures municipals de Junts per Catalunya» ja que «aquest serà el resultat que Europa llegirà per saber si el president Puigdemont té o no el nostre suport», va remarcar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent