05 de març de 2019
05.03.2019
Roses

Tasques de repintat de senyalització a diferents carrers de Roses

Afecta a vies molt cèntriques com l'avinguda Rhode, la ronda Miquel Oliva o la carretera del Mas Oliva

05.03.2019 | 13:00
Un moment dels treballs a l'avinguda Rhode

Aquests dies es realitzen a diversos carrers de Roses els treballs de repintat d'elements de senyalització vial, com ara passos de vianants, flextes, stops, línies, entre altres. La realització de les tasques són degudament senyalitzades per indicar els passos de trànsit.


Concretament, els carrers afectats per aquestes tasques són l'avinguda Rhode (tram entre el carrer Bernat Metge i l'avinguda de la Cuana), la carretera del Mas Oliva (tram entre plaça Pep Ventura i C/ Oslo), la ronda Miquel Oliva Prat, l'avinguda Santa Margarida (tram entre plaça Cap Norfeu i carrer Cap Ponent), el carrer Cala Llarga, la carretera de Canyelles (tram entre l'accés al Castell de la Trinitat i la platja de Canyelles), l'avinguda de la Platja, el carrer Alhambra i el carrer Francesc Macià.

La pintura utilitzada és acrílica rugosa per a eixos i sectors que no són cèntrics i pintura bicomponent de major durabilitat per a passos de vianants i elements (fletxes, stops, ...) en sectors cèntrics de major densitat de trànsit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent