El propi potencial a l'hora d'emprendre projectes. Aquesta és la idea clau entorn de la qual es desenvolupa la jornada titulada «El poder és dins - Emprenedoria i Espiritualitat», que se celebrarà el dissabte 30 de març, de dos quarts de sis a deu del vespre, al Convent de Santa Clara de Castelló d'Empúries.

A través d'una sèrie de ponències de Joana Frigolé, Tristan Llop, Albert Cuevas i Edgar Tarrés, es mostrarà al públic les habilitats i capacitats que té un mateix a l'hora de desenvolupar una actitud emprenedora i emprendre un projecte, ja sigui personal o professional. L'objectiu de la jornada és carregar el públic d'energia positiva i motivadora, a la vegada que descobreixen capacitats útils a l'hora de crear un camí de consciència, benestar i felicitat.

En els nous temps que s'estan configurant, és bàsic tenir noves eines amb les quals poder aportar valor. La majoria de les vegades, aquestes eines ja formen part de nosaltres mateixos però ho desconeixem. En aquest sentit, cal dir que cal vèncer algunes emocions com la por, per exemple, que posa frens, obstacles i excuses que fan que ens porti a l'immobilisme, i no deixa que sortim de la nostra zona de confort.

Tristan Llop, periodista, cabalista, empresari, comunicador i escriptor de diversos llibres sobre la consciència, i com aquesta ens pot ajudar a viure amb harmonia; i Joana Frigolé, psicòloga, coach i autora del llibre Posa Llum a la Teva Vida, faran dues ponències per explicar el paper que juguen les emocions i la voluntat a l'hora de tirar endavant projectes, i de tot el potencial creador que tenim tots a dins nostre, com a éssers humans.

La jornada acabarà amb una experiència sonora i meditativa on es projectaran mandales sobre la natura i s'integrarà, a través del silenci, tot el viscut durant la jornada. Aquesta activitat anirà a càr­rec d'Albert Cuevas i Edgar Tar­rés.