03 de març de 2019
03.03.2019
ELECCIONS MUNICIPALS 2019
Figueres

Guanyem Figueres proposa escollir els 5 primers de la llista entre 16 candidats

El cens de la nova formació política per a la participació a les primàries es va tancar el 28 de febrer amb un total de 252 figuerencs i figuerenques inscrites

03.03.2019 | 09:53
L'acte de presentació de Guanyem Figueres.

Guanyem Figueres ha obert el procés de votacions de les primàries per escollir els 5 primers candidats de la llista per a les eleccions municipals de maig. Tal i com es va acordar en l'assemblea constituent de la candidatura d'esquerres poden exercir el seu vot les persones inscrites al cens electoral de Guanyem Figueres.

Guanyem Figueres valora "molt positivament l'alt interés que ha generat el procés de primàries en la fase propositiva". Finalment seran 16 persones les candidates a ocupar els cinc primers llocs de la llista de la candidatura. Totes elles són persones molt vinculades i implicades amb el teixit associatiu de la ciutat.

Per a saber i llegir sobre les persones que opten a ocupar els primers llocs o realitzar les votacions, trobareu les dades en el web oficial de la nova formació política, guanyemfigueres.cat.

La candidatura d'esquerres ha fet arribar les indicacions per facilitar el vot en la plataforma digital de votació a totes les persones inscrites. Així mateix està prevista una jornada de votació presencial la data de la qual està pendent de fer-se pública.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent