L'Ajuntament de Figueres ha dut a terme un canvi d'ubicació dels aparcaments de superfície del carrer Glòria Compte, ubicant-los del costat de l'Hospital i de Consultes Externes. Fins ara, les places estaven situades del costat de l'aparcament cobert i de la piscina. Aquest canvi ha generat diverses queixes dels usuaris de les places reservades per als vehicles de persones discapacitades o amb mobilitat reduïda. Segons explica Josep Maria Galán, «l'Ajuntament no ha tingut en compte que hi ha conductors que tenim dificultats de moviment i que no ho tenim fàcil amb aquesta nova ubicació dels aparcaments, ja que la vorera és plena de pilones i altres impediments que ens generen problemes per baixar del vehicle».

Galán també troba «totalment desencertat haver mogut el pas de vianants que connecta amb Consultes Externes, ja que on està ara no hi ha rebaixada la vorera i on la vorera està rebaixada no hi ha pas de vianants».

Josefina López també ha expressat la seva disconformitat «pel fet que les quatre places reservades per a les persones discapacitades estan allunyades de l'entrada de Consultes». La nova disposició dels aparcaments també ha comportat la instal·lació de pals de fusta a la vorera del costat dret per evitar estacionaments indiscriminats en els terrenys adjacents.