Albert Bosch, conegut per les seves proeses aventureres en les selves, els deserts, els glaciars i els cims més alts del món, ha parlat, des de la seva experiència, a l'alumnat i al professorat de les Escolàpies Figueres, encoratjant-los a responsabilitzar-se amb la natura i a contribuir, amb compromís, en la sostenibilitat del medi ambient. Autor de cinc llibres i empresari de professió, ha participat en la celebració que han fet les Escolàpies per haver rebut la distinció d'Escola Verda, una placa que ja llueix a la façana principal de l'escola.

La directora general de les Escolàpies, Roser Salip, es mostra molt satisfeta pel reconeixement, mentre reflexiona: «Obtenir el distintiu no és un final, és el principi del camí».

Veure Galeria

De fet, ja fa temps que l'escola treballa sobre l'eix de la sostenibilitat. «Un dels objectius és continuar fent créixer el projecte de l'hort, una activitat transversal tant pel que fa als àmbits com als cursos implicats», ha dit Salip, la qual també ha parlat sobre la creació, el curs passat, del Parlament ECOlàpies, un òrgan format per alumnes i professors en què es consensuen les accions a desenvolupar.

Escolàpies Figueres estrena la placa d'Escola Verda

Escolàpies Figueres estrena la placa d'Escola Verda

Entre els temes que s'han posat sobre la taula, hi ha l'organització del Dia Mundial del Medi Ambient i la millora en matèria de reciclatge a l'escola. Totes les accions parteixen d'una diagnosi en què s'ha analitzat el funcionament de l'escola.

Autor del vídeo: ROI SÁNCHEZ CAPDEVILA