Per setè any consecutiu, els restaurants integrants de la Cuina del Vent i La Cuina de l'Empordanet, juntament amb vint-i-tres cellers de la Denominació d'Origen (DO) Empordà, impulsen una nova edició dels Sopars Maridats. L'exitosa campanya gastronòmica, que combina menús on plats i vins casen en un sentit total, arrenca divendres als restaurants Aurum de Platja d'Aro i El Molí de Pont de Molins.

Així, del 8 de febrer al 31 de maig, es proposen trenta sopars «de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula». Els preus dels menús oscil·len entre els 45 i 65 euros i els comensals han de fer la reserva directament a cada restaurant.

Els restaurants participants són Aurum, de Platja d'Aro, i El Molí, de Pont de Molins (8 de febrer); Sa Punta, a la Platja de Pals (15 de febrer); El Roser 2, de l'Escala (22 de febrer); La Blanca, de Llafranc (1 de març); Bo.TiC, de Corçà, i la Falconera, de Roses (8 de març); Es Portal, de Pals, i Can Jeroni, de Figueres (15 de març); Els Tinars, de Llagostera (22 de març); Terramar, de Llafranc, i Amiel & Molins, de Pont de Molins (29 de març); Aquamare, de Pals; La Xicra de Palafrugell, i La Cuina d'en Norat, de Roses (5 d'abril); Sa Cova, de Platja d'Aro, i Els Pescadors, de Llançà (12 d'abril); Aradi, de Platja d'Aro; Aigua Blava, de Begur, i Reina de Port-Lligat, de Mollet de Peralada (26 d'abril); Vicus, de Pals (3 de maig); La Calèndula, de Regencós, i Hotel Duran, de Figueres (10 de maig); La Plaça, de Madremanya, i Antaviana, de Figueres (17 de maig); Mas dels Arcs, de Palamós, Mas de Torrent, de Torrent, i Voramar, de Portbou (24 de maig) i Casamar, de Llafranc, i Empòrium, de Castelló (31 de maig).

D'altra banda, un dels apartats que més ha crescut en aquesta edició ha estat la participació dels cellers que han passat a ser 23. Així tenim Arché Pagès; Bodegas Trobat; Celler d'Espolla; Clos d'Agon; Cellers d'en Guilla; Empordàlia; Espelt; Gerisena; Hugas de Batlle; la Vinyeta; Martí Fabra; Martín Faixó; Mas Llunes; Mas Oller; Mas Pòlit; Mas Vida; Masia Serra; Oliveda; Peralada; Pere Guardiola; Terra Remota; Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.