El proper 4 de febrer se celebra el Dia Mundial contra el Càncer. Els dies abans - 1 i 2 de febrer- des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) s’impulsa un any més la campanya Posem-li pebrots al càncer, per a la qual es necessiten voluntaris. La campa­nya de la FECEC arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig. La Fundació Roses contra el Càncer s’adhereix a la campanya i tothom qui vulgui col·laborar pot adreçar-ser als supermercats Condis de l’avinguda Jaume I i Gran Via.

L’objectiu de Posem-li pebrots al càncer és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Per tal que la campanya arribi als més de 350 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin els clients sobre els objectius de la campanya.

Qui ho vulgui, pot, a través de la web de la FECEC, apuntar-se com a voluntari en qualsevol franja horària de l’1 i 2 de febrer tot escollint el supermercat on vol col·laborar amb la campanya. També es pot sol·licitar més informació a través del telèfon 972 151 295 de la Fundació Roses Contra el càncer.