República, Figueres i municipalisme. Aquest són els tres eixos principals de l'acte que Esquerra Republicana celebrarà a Figueres el dissabte 26 de gener, a partir de les 12 del migdia, a la Rambla Nova de la ciutat.

Presentat per l'alcaldable d'ERC, Agnès Lladó, l'esdeveniment comptarà també amb la participació del diputat al Congrés, Gabriel Rufián, el president del grup d'Esquerra al Parlament de Catalunya, Sergi Sabrià, i la diputada al Congrés, Ana Surra.

Després de la presentació de la candidata d'Esquerra a Figueres, el passat 5 de desembre, aquest proper 26 de gener Agnès Lladó vol continuar explicant alguns dels eixos principals que l'equip d'ERC Figueres està treballant per tal de liderar la transformació de la ciutat.

"Continuem recollint propostes de figuerencs i figuerenques, entitats i associacions, que estem integrant a les que van sorgir dels vuit espais de debat que vam organitzar durant el darrer trimestre de l'any i que van comptar amb la participació de més d'un centenar de professionals d'àmbits ben diferents", explica Lladó.