31 de desembre de 2018
31.12.2018
Salut

Els CAP unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores

L'1 de gener s'inicia el desplegament progressiu de la unificació horària

31.12.2018 | 09:14
El CAP Sosep de Masdevall de Figueres.

El dia 1 de gener entra en vigor la Instrucció 07/2018, del Servei Català de la Salut (CatSalut), d'implantació de l'horari de finalització del funcionament dels centres d'atenció primària (CAP) i dels serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) a les 20 hores.

La mesura pretén afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals que treballen als CAP i als ASSIR de Catalunya  i, alhora, busca garantir l'equitat territorial homogeneïtzant els horaris d'atenció ja que actualment el 73% dels CAP ja tanquen a les 20 hores i la resta a les 21 h.
 
El CatSalut, per mitjà dels gerents de cada Regió Sanitària, vetllarà per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tot Catalunya portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari. Aquestes accions sempre tindran en compte el respecte a l'autonomia de gestió dels centres tot garantint la ciutadania rebi una atenció sanitària de qualitat i que disposi d'informació actualitzada.
 
La unificació de l'horari es durà a terme de manera progressiva i ha d'estar plenament implantada el 31 de març de 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent