28 de desembre de 2018
28.12.2018
Colera

Les obres d'Adif entre Llançà i Portbou obliguen a tallar el trànsit ferroviari fins al dia 1

Adequaran l'estructura d'un tram metàl·lic a Colera, que permetrà suprimir la Limitació Temporal de Velocitat (LTV) en aquest punt

28.12.2018 | 11:26

Adif executarà entre el dissabte 29 de desembre i l'inici del servei del proper dimecres, 2 de gener, obres de millora de la infraestructura entre Llançà i Portbou, a la línia d'ample convencional Barcelona-Girona-Portbou. Donada la necessitat d'actuar en l'àmbit de la plataforma ferroviària, serà necessari interrompre el servei ferrovari en aquest interval.

Per tal de garantir la mobilitat dels clients dels serveis de les línies R11 (Barcelona – Portbou per Granollers Centre i Girona) i RG1 (Mataró –Portbou per Girona), Renfe establirà un servei alternatiu per carretera al tram Llancà – Cerbére. A la resta de la línia es prestarà el servei habitual.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d'informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies @renfe i @InfoAdif).

Millora de la infraestructura

L'objectiu d'aquestes operacions és optimitzar l'estat i els paràmetres geomètrics d'un tram metàl·lic de 190 m de longitud situat al terme municipal de Colera. Els treballs, que complementen els ja executats en aquest mateix punt, consistirà en l'adequació d'una de les piles i d'altres elements de l'estructura.

Un cop finalitzades aquests operacions, els treballs continuaran en la renovació de diversos elements de la superestructura de via, com encarriladores i aparells de dilatació, amb la previsió de culminar l'actuació durant el primer trimestre de 2019, el que permetrà suprimir la Limitació Temporal de Velocitat (LTV) existent actualment en aquest punt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent