27 de desembre de 2018
27.12.2018
Castelló d'Empúries

Castelló ha subvencionat dotze reformes i millores en el comerç local aquest 2018

La campanya d'ajuts és oberta fins al 31 de desembre i està destinada a renovar la imatge i l'eficiència energètica dels establiments

27.12.2018 | 09:04
Façana de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Dotze comerços -deu per reformes/millores, principalment d'eficiència energètica i millores d'imatge exterior, i dos per obertura d'establiment- s'han beneficiat de les subvencions a establiments comercials que ha convocat l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Els establiments que ho desitgin encara són a temps a demanar aquests ajuts fins el dia 31 de desembre 2018. Aquestes subvencions als establiments comercials per al 2018, tenen l'objectiu de promocionar i fomentar l'activitat comercial local, impulsant la millora i el creixement del sector empresarial amb accions encaminades al desenvolupament econòmic de les empreses del municipi.

Les accions subvencionables s'agrupen en dues línies, una per a accions de millora i/o rehabilitació d'establiments comercials consolidats, i l'altra per als establiments comercials de nova implementació.

L'import de la subvenció és del 70% del cost de la base imposable de l'obra o activitat subvencionada fins a un màxim de 2.500€. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a les oficines d'atenció al ciutadà (OMAC) o via web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent