Alguns dels carrers principals d'Empuriabrava estan en obres des de fa més d'una setmana, aprofitant el parèntesi hivernal. En concret es tracta de les avingudes Joan Carles I i Fages de Climent, que estan reasfaltant.

En el cas de l'avinguda Joan Carles I, aquestes obres de millora de la via urbana se situen en l'últim tram que quedava pendent d'adequar, que és el que enllaça amb l'últim pont de l'avinguda Fages de Climent. Pel que fa a la segona via, també s'estan adequant els carrils d'anada i de tornada. Aquestes obres, que són de les últimes del 2018, van començar el dilluns 4 de desembre, i tenen una durada prevista d'un mes.

El 2019 reasfaltaran Castelló

Després d'aquestes obres, a principis del 2019 s'iniciaran els reasfaltatges de Castelló d'Empúries. En concret, s'actuarà als carrers Panissars, Monturiol i el Portal de la Mercè. En aquest bloc, també estava previst el carrer Sant Domènec, però com que en aquesta via també s'han de soterrar serveis, es deixarà per més endavant.

Totes les reformes esmentades són algunes de les que l'Ajuntament de Castelló d'Empúries té pendents d'executar amb el pressupost del 2018. «El procés d'execució ha estat més lent de l'habitual, perquè hem hagut de treure totes aquestes reformes a licitació com a paquet», explica Josep Maria Canet, regidor d'Urbanisme i Activitats de Castelló d'Empúries.

Els treballs tenen un pressupost de 175.000 euros, i seran executats per l'empresa Construccions Fusté.

Gairebé acabat el pas ciclista subterrani

D'altra banda, el túnel subterrani de la rotonda d'entrada de Castelló està a punt d'acabar-se. L'empresa Bonpreu, que té un establiment al costat, estava obligada a adequar aquesta zona annexa, i hi ha habilitat un carril bici. Quan ells finalitzin les obres, l'Ajuntament agafarà el relleu per allargar aquest carril bici cap a la car­retera de Sant Pere, per acabar connectant-lo amb el camí natural de la Muga.