Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Vilafant impulsa la iniciativa «Comprar a Vilafant té premi». La regidoria de Promoció Econòmica vol potenciar el comerç de proximitat tot facilitant que les botigues del municipi reparteixin butlletes per participar en un sorteig. El consistori finança els premis que s'atorgaran quan acabi la campanya de Nadal.

Els establiments adherits tenen un cartell amb l'eslògan de la campanya nadalenca que té com a objectiu dinamitzar les compres de les botigues de tots els nuclis del poble i fidelitzar els compradors.

Cada compra d'un mínim 5 euros pot participar en el sorteig: «Totes les butlletes que recollim d'ara i fins a finals de mes participaran d'un sorteig amb premis de 50 a 150 euros per gastar en els comerços adherits», explica el regidor de Promoció Econòmica, Francesc Gaspar. També posa en valor la predisposició dels comerciants vilafantencs, ja que enguany han augmentat el nombre de participants dels 22 del 2017 fins a 26 establiments comercials que s'han sumat ara.

El regidor valora molt positivament la rebuda de la campanya per part dels compradors: «El nombre de butlletes, de moment, és molt bo i segurament superarem la xifra de l'any passat». A l'edició anterior, van recollir un total de 1.159 participacions.

Poden participar en la campanya tots els compradors, siguin d'on siguin, d'aquesta manera Comprar a Vilafant té premi també busca atraure el consum de la gent de les poblacions del voltant i fent valorar els comerços de proximitat als vilafantencs.

Gaspar explica que s'han adherit a la iniciativa establiments de tota classe excepte bars i restaurants.