13 de novembre de 2018
13.11.2018
Figueres

Héctor Amelló, de Cs, també s'ofereix com a substitut de Marta Felip a Figueres

El regidor diu que Ciutadans pretén «encapçalar un projecte constitucionalista, liberal i progressista per a la ciutat»

13.11.2018 | 19:16
El portaveu taronja Héctor Amelló.

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat que aquest dimecres, 14 de novembre, es proposa com a alcaldable durant el ple en el qual l'actual alcaldessa deixarà les seves funcions i haurà d'escollir-se la persona que la substitueixi. Amb aquest moviment, Ciutadans pretén «encapçalar un projecte constitucionalista, liberal i progressista per a Figueres».

El regidor taronja ha demanat al PSC «que es deixi de pactes separatistes i de nomenar alcaldes independentistes com va fer amb Convergència i pretenia fer-ho ara amb ERC» i es mantingui del costat del constitucionalisme «per no concedir poder territorial als partits que tracten de separar-nos i han bloquejat el desenvolupament de la ciutat».

Per a Amelló, la solució a Figueres passa perquè els partits constitucionalistes es plantin, siguin ferms i no posin governs independentistes.«Si ERC vol l'alcaldia que la pacti amb Convergència i governin ells però els constitucionalistes precisament hem de fer oposició als que ens han posat en aquesta situació», ha remarcat Amelló.

El regidor ha afirmat que «si tenim una ciutat governada només per a una ideologia concreta és precisament perquè el PSC, en comptes de sumar suports amb els constitucionalistes, acaba sempre col·locant un alcalde independentista.»

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent