El Centre Emprèn ha categoritzat com a «molt exitosa» la primera edició de les seves jornades de formació en l´àmbit comercial i empresarial. La primera part del programa preparat per l´Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l´Ajuntament de Castelló d´Empúries es van centrar en el màrqueting digital i la protecció de dades. Ara és el torn de donar pas als següents dos blocs formatius.

Tallers gratuïts de xarxes socials

La següent sessió és aquest dimarts, 6 de novembre, quan s´inicien els tallers gratuïts de Xarxes Socials. En concret es tractaran qüestions clau com ara com fer una campanya a Facebook per aconseguir més visites; obrir el propi canal a Youtube; com treballar en xarxa amb el Google Drive des de qualsevol punt del món; conèixer totes les aplicacions de l´Smartphone; i com planificar i programar el contingut per a les xarxes socials amb l´eina Hootsuite. Aquests tallers es faran els dimarts 6, 13, 20 i 27 de novembre i el 22 i 29 de gener, de dues a quatre de la tarda, al Centre Emprèn.

Estratègies de promoció digital

L´endemà, dimecres 7 de novembre, s´inicien les següents formacions programades pel Centre Emprèn. Es tracta de les Jornades Internet al teu servei: Estratègies i eines de promoció per fer més efectiu el teu negoci. Prendran la paraula experts del sector, que ensenyaran a ser més eficaç en les comunicacions digitals, a atraure clients a través d´Internet i a saber-se promocionar a través de les xarxes. Es comptarà amb ponents com la periodista especialitzada en Internet Sílvia Llombart, que explicarà com és d´important la imatge com a element informatiu; la blogger i community manager Andrea Garcia, que ensenyarà a començar una campanya 2.0; i Magali Benitez, llicenciada en Ciències Econòmiques, que mostrarà com ajudar al posicionament als cercadors. Aquestes sessions tindran lloc els dimecres 7, 14 i 21 de novembre, de dues a quatre de la tarda, al Centre Emprèn.