31 de octubre de 2018
31.10.2018
L'Escala

Etna Estrems és escollida candidata d'ERC l'Escala per a les municipals del 2019

«Posarem èmfasi en els temes socials, l'habitatge sobretot, cavall de batalla històric del nostre projecte», diu l'alcaldable

31.10.2018 | 08:56
Etna Estrems amb els participants de la reunió republicana.

L´assemblea local d´ERC L´Escala, celebrada aquest dimarts 30 d´octubre, ha escollit a la regidora Etna Estrems com a candidata per a l´alcaldia el proper 2019. Amb una assistència de més de 20 persones, juntament amb la presència d´altres candidats d´ERC a l´Alt Empordà i de la federació comarcal, regional i nacional, la candidata ha estat elegida per unanimitat amb 18 vots favorables.

Un cop proclamada, Estrems ha agraït el suport i la confiança de l´assemblea local. També ha anunciat els compromisos i les línies generals que bastiran la confecció d´aquest projecte en els propers mesos: "Posarem èmfasi en els temes socials, l´habitatge sobretot, cavall de batalla històric del nostre projecte. Explicarem molt bé com volem que sigui l´Escala del futur en matèria de turisme i d´urbanisme; mantenint les arrels, l´essència i obrint-se pas al futur amb el 3.0 i el turisme sectorial i de qualitat. Lluitarem per tenir una vila orgullosa del seu patrimoni natural i històric, respectuosa amb el medi ambient i amiga dels animals."

En el seu primer discurs com a alcaldable per l´Escala, Estrems ha mostrat la seva preocupació per qüestions que actualment afecten a la realitat del poble. També ha apuntat algunes de les prioritats en les que considera que caldrà incidir des de l´Ajuntament: Treballarem perquè els joves tinguin eines per estudiar i treballar a l´Escala, perquè sigui fàcil emprendre i crear petites empreses que enriqueixin l´oferta. Dissenyarem la manera de mantenir vius tots els barris, de no deixar degradar el casc antic i de que aquells que no hi viuen també es sentin escalencs."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook