El sindicat Confederación Española de Policía (CEP) ha denunciat els desperfectes de fabricació que presenten els uniformes de la Policia Nacional. Manuel Rosales, secretari a la demarcació de Girona de la CEP, critica que «les botes que s´estan repartint als funcionaris estan en mal estat, la sola es desenganxa o es desfà».

També ha lamentat que les camises de l´uniforme són defectuoses, ja que no s´hi pot posar el número de policia idenficatiu, que és obligatori, i, a més, no porten butxaca al braç dret. «Les lletres que estan impreses als uniformes desapareixen un cop els rentes», afirma Rosales, que ha adreçat un escrit de queixa als superiors policials.

«És totalment il·lògic que el material sigui el mateix per suportar temperatures de sota zero que per a temperatures de més de 30 graus centígrads. Igual que el vehicle policial no és el mateix per conduir en zones de neu que en zones urbanes, i no per això deixen de ser vehicles policials, els uniformes haurien de variar d´acord amb la climatologia de cada territori», ha deixat palès Manuel Rosales en la seva denúncia.