06 de agost de 2018
06.08.2018
Figueres

Una desena de voluntaris de la Brigada Jove arrangen l'estadi Albert Gurt de Figueres

Aquest projecte de caràcter educatiu, que impulsa l'Oficina Jove, combina el treball social amb el lleure

06.08.2018 | 17:23
Els joves que han participat en el voluntariat.

La Brigada Jove, formada per una desena de joves voluntaris d'entre 15 i 19 anys, han estat fent tasques d'arranjament de l'Estadi Albert Gurt de Figueres durant el juliol. Aquest projecte de caire educatiu, que s'impulsa des de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà, combina el treball social amb el lleure, i pretén oferir una alternativa pels joves que ja no poden entrar per edat al casals i prefereixen involucrar-se en un projecte comunitari abans d'inserir-se al món laboral.

En aquest sentit els joves treballaven de dilluns a dijous per a recuperar un espai públic de la ciutat de Figueres i aprofitaven els divendres per a fer sortides i excursions. Les tasques realitzades per aquest grup han estat de neteja dels vorals de la pista d'atletisme, retirant deixalles i desbrossant els matolls i males herbes, extraient rocs de les grades i del mig dels camins exteriors, repintat de les instal·lacions exteriors i de les grades, així com parets amb grafittis per actes vandàlics, i l´arranjament del paviment de les pistes d'atletisme.

Des de l'Ajuntament de Figueres i des del Consell Comarcal de l'Alt Empordà s'ha valorat molt positivament la tasca realitzada amb el col·lectiu de la Brigada i es considera, aquesta iniciativa de l'Oficina Jove, un projecte amb una aposta molt positiva pel futur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
x
Loteria de Nadal