Demà dimarts comencen les activitats de la 16a Trobada de Cantadors i la 7a Escola d'Estiu de Glosa, a Espolla. Les activitats que es fan a la nit són gratuïtes i destaquen per la seva varietat, tot i que totes estan relacionades amb la cançó improvitzada i la música popular.

Al següent enllaç es pot consultar la programació de la setmana, que culmina el dissabte amb el "Combat" per coronar el rei o reina de les Nyacres. L'organització ha volgut apuntar que "es va considerar seriosament suspendre el Combat del rei o reina de les nyacres quan es va publicar la convocatòria de la manifestació per a la llibertat dels presos polítics el mateix dia i hora a Barcelona ja que totes les que estem a l'organització de la Trobada voldríem sumar-nos-hi". Finalment, però, s'ha decidit seguir endavant amb el Combat, que també és un acte reivindicatiu, de recuperació del patrimoni i de fer país i república. Aquest any, més que en cap de les anteriors edicions, reivindiquem la llibertat d'expressió i volem expressar el nostre suport a tots i totes les empresonades i exiliades!

Pel que fa el sopar de glosadors, que és el dissabte a les nou del vespre, com cada any, caldrà recollir els tiquets reservats abans de les vuit del vespre del dissabte, el mateix dia de la Trobada. A partir d'aquesta hora posarem a la venda els tiquets no recollits. El menú tindrà un preu de dotze euros i té les places limitades.

També aquest any la IAEDEN-Salvem l'Empordà col·labora amb la Trobada, preparant i servint-nos aquest sopar per a més de 400 persones. Els beneficis del sopar ajuden a finançar projectes seus i la Trobada de Cantadors d'Espolla.

Podeu consultar tot el programa de la Trobada a la pàgina web.