«Let's Walk. Sabates pel món» comença a caminar. La sala d'actes Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc s'ha omplert aquest dijous, 1 de març, en la presentació d'aquesta associació, presidida per l'empresari sabater Miquel Roig. L'entitat s'ha creat per fer arribar a qualsevol punt del planeta aquell calçat que queda en stock a les botigues i que no s'acaben venent. La idea és ajudar a repartir sabates a aquells que no se'n poden comprar, als grups socials més desfavorits del nostre país i d'arreu del món.

«Let's Walk. Sabates pel món» ja ha deixat petjada en accions solidàries a Rwanda, Madagascar i el Nepal. La iniciativa vol arribar a com més llocs millors i, per fer-ho possible, l'associació obre la porta a aquelles persones a les quals els agrada viatjar, per poder aprofitar els desplaçaments i ajudar a calçar aquells que més ho necessiten.

Miquel Roig convida tothom a fer un volt per la web de «Let's Walk. Sabates pel món», amb l'objectiu de donar a conèixer el projecte i d'involucrar com més col·laboradors, voluntaris i gent solidària possible.