10 de gener de 2018
10.01.2018
40 Años
40 Años
Figueres

El Consell Comarcal acull una mostra de pintures sobre botigues de Figueres

L'exposició que es pot veure fins al 30 de gener és sobre establiments emblemàtics

10.01.2018 | 12:18
Algunes imatges de la mostra

La sala d´exposicions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà acull un mostra de pintures que porta per títol "Botigues de Figueres". Es tracta d´un treball del taller de pintura de la Societat Coral Erato, que dirigeix la professora Blanca Reig, que realitza un passeig pel comerç d´ahir i d´avui de la ciutat amb una vintena de botigues escollides aleatòriament. Per tant, alguns dels quadres presenten establiments ja tancats i altres, pel contrari, continuen oberts. En tots els casos, però, es tracta de botigues emblemàtiques de Figueres.

Els quadres estan signats per Dolors Roig, Enric Camps, Maite Feixas, Miós Trilla, Paquita Casademont i Rosalina Carreras. L´exposició estarà oberta fins al 30 de gener i es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14h i els dimarts de 17 a 19 h. L´acte d´inauguració se celebrarà dimarts vinent, 16 de gener, a les 17.30h, amb una presentació a càrrec de la historiadora de l´art, Blanca Sala Reig.

La mostra artística es complementa amb algunes dades històriques sobre les botigues i amb referències documentals antigues del comerç de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema