05 de desembre de 2017
05.12.2017
40 Años
40 Años
Roses

Roses encén el Nadal amb una festa a la Plaça Catalunya

El consistori ha destinat enguany 25.000 euros a la compra i lloguer de nova lluminària amb sistema led

05.12.2017 | 10:36
La il·luminació de Nadal omple Roses

Aquest dimarts, 5 de desembre té lloc a Roses l'encesa de la il·luminació nadalenca que l'empresa municipal Rosersa ha instal·lat a la població des del passat mes d´octubre a diferents espais de la vila. La cita és a les 17.30 h, a la plaça Catalunya, on hi haurà una cantada de nadales que donarà pas a l'acte d'encesa, que posarà llum al Nadal rosinc.

Més de 300 figures i milers de metres de fil lluminós instal·lats a urbanitzacions, moll comercial, platja de la Punta, un total de 29 carrers de la vila, 9 rotondes i als edificis de l´església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, posaran llum al Nadal de Roses.

El consistori ha destinat enguany 25.000 € a la compra i lloguer de nova lluminària amb sistema led (figures 3D, cortines lluminoses per envoltar arbres i palmeres, etc). Amb la compra realitzada es completa la inversió feta l´any 2009, en què el consistori va renovar el 75% de les antigues figures que funcionaven amb bombetes convencionals per nous models led. El 25% restant s´ha anat canviant gradualment durant els anys posteriors, de manera que actualment quasi la totalitat d´enllumenat nadalenc de Roses és ja de baix consum, fet que suposa un estalvi d'un 80% en el consum d'energia respecte a les anteriors lluminàries.

La il·luminació nadalenca a Roses funcionarà entre el 5 de desembre i el 7 de gener, en horari de 17.30 a 1 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema