15 de novembre de 2017
15.11.2017
40 Años
40 Años
Roses

Tallers participatius a Roses amb restauradors, comerç i serveis per millorar la destinació turística

Els propers dies 16 i 17 de novembre, l'Ajuntament de Roses organitza una ronda de sessions participatives

15.11.2017 | 12:35
Tallers participatius a Roses amb restauradors, comerç i serveis per millorar la destinació turística

Roses vol continuar millorant com a destinació turística de qualitat i oferir experiències i atractiu als visitants, sigui quin sigui el motiu de la seva estada i l´època de l´any en què aquesta tingui lloc. Per això, l´Ajuntament ha endegat un procés de reflexió i planificació al voltant de l´actualització del Pla de Màrqueting Turístic existent, que servirà de guia al llarg dels propers anys en totes les actuacions de producte i de promoció. La consultora Chias Marketing és l´empresa encarregada de coordinar aquest projecte.

El Pla de Màrqueting Turístic de Roses serà un nou full de ruta consensuat amb el sector privat, com ja es va fer en l´anterior Pla, que establirà les bases per aprofitar millor els recursos existents al municipi per a la creació de productes turístics i transformar-los en ofertes que es puguin comercialitzar als mercats, amb la intenció d´incrementar la competitivitat de la destinació.

Alhora, el Pla establirà les actuacions necessàries per tal d´augmentar l´atractiu de la destinació turística, consolidar la seva posició en els mercats objectius i incrementar el valor afegit dels productes turístics existents.

Dins aquest projecte resulta cabdal la col·laboració i opinió de tots els implicats en el sector turístic, motiu pel qual el consistori ha convocat una sèrie de tallers d´opinió, que han de servir per conèixer les seves inquietuds i punts de vist i incorporar els suggeriments que es produeixin a la dinàmica d´elaboració del Pla.

En total, seran 5 sessions, que tindran lloc a Ca l'Anita. Quatre d´elles es desenvoluparan dijous 16 de novembre i van dirigides al col·lectiu de tècnics municipals (10 h), al sector del comerç (14 hores), al sector de la restauració (17 hores) i als grups polítics municipals (19 h). Per últim, una darrera sessió tindrà lloc divendres dia 17 de novembre, a les 10 hores, i estarà destinada a l´allotjament, agències de viatge i empreses d'activitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema