L'Ajuntament de Roses comença dilluns el servei d'estiu de transport urbà de viatgers en autobús unint dos dels nuclis més poblats. De les dues línies previstes per a l'estiu, la primera que es posarà en funcionament el proper dilluns és la corresponent a l'itinerari entre Santa Margarida i l'Oficina de Turisme (amb 31 expedicions i interval de pas cada 30 minuts). L'altra línia que es posarà en servei des d'aquest punt fins a l'Almadrava, començarà a funcionar a partir de l'1 de juliol. Una tercera s'incorporarà més endavant per tot l'any de Santa Margarida al nucli.

Els serveis formen part de la contractació realitzada per al transport urbà de viatgers a Roses, la qual estableix un total de tres línies, les dues estivals amb Santa Margarida i l'Almadrava, i una tercera, per a la resta de l'any, que comunicarà Santa Margarida amb el nucli urbà fins arribar al moll. Amb aquesta prestació es garantirà el transport urbà durant tot l'any, d'acord a les necessitats de recorreguts i freqüències corresponents a cada temporada. Durant la temporada alta, que transcorrerà fins al 30 de setembre, les línies L1 i L2 oferiran el servei de transport entre el centre i les urbanitzacions de Santa Margarida i Canyelles-Almadrava.

Santa Margarida i el moll

Durant els mesos restants, entrarà en funcionament la línia L3, que comunicarà Santa Margarita amb el Moll, realitzant una circumval·lació de tornada per avinguda de la Cuana i Gran Via Pau Casals.