06 de juny de 2017
06.06.2017
40 Años
40 Años
Castelló d'Empúries

Castelló envia requeriments als bancs perquè netegin les piscines dels edificis buits

L'Ajuntament ha enviat una quarantena de requeriments, la majoria d'ells a entitats bancàries, i si no actuen, ho farà subsidiàriament

06.06.2017 | 09:54

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha enviat una quarantena de requeriments a propietaris d'edificis buits d'Empuriabrava perquè netegin les piscines que són un focus de brutícia i per evitar la proliferació de la presència d'insectes. Si no es respon a la petició l'Ajuntament actuarà subsidiàriament.

La tramitació s'ha portat a terme des de l'àrea d'Urbanisme i Medi Ambient després de rebre les queixes de veïns per la presència de brutícia i aigua estancada en piscines de cases i blocs que estan desocupats.

El regidor d'Urbanisme, Josep Maria Canet, ha explicat que es va fer un llistat dels llocs on hi havia les piscines buides, i es van xifrar en la quarantena. Després d'esbrinar qui era el propietari de cada un dels edificis o xalets fa poc més de dues setmanes es van enviar els requeriments. Canet ha informat que la majoria estaven a mans d'entitat bancàries.

Si durant aquest mes no es rep resposta es procedirà a la neteja subsidiàriament. El regidor ha explicat que si és necessari accedir a la propietat per alguna porta s'ha de demanar permís als jutjats però si és un espai exterior podria actuar.

Les piscines no són el lloc idoni per a espècies problemàtiques com el mosquit tigre que prefereixen recipients petits però poden generar altres probemàtiques i és aigua bruta que s'acumula per les pluges. Per això reclamen retirar l'aigua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema