23 de març de 2017
23.03.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Figueres convoca una plaça de tècnic i la formació de diferents borses de treball

Expliquem els detalls de les convocatòries i els tràmits que han de seguir les persones interessades

23.03.2017 | 13:13

L´Ajuntament de Figueres ha convocat proves selectives per a la selecció d´un tècnic/a d´Administració General i per a la creació de borses de treball per cobrir possibles vacants d´auxiliar d´administració general, subaltern, monitor socorrista i educador de llars d´infants municipals. En concret, les proves selectives consisteixen en la Selecció d´una plaça de tècnic/ica d´Administració General. El termini de presentació d´instàncies començarà a partir de l´endemà de la publicació de l´anunci de la convocatòria en el BOE i per un termini de 20 dies naturals.

També per a la formació d´una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants de places d'auxiliar d'Administració General. El termini de presentació d´instàncies començarà a partir de l´endemà de la publicació de l´anunci de la convocatòria en el DOGC i per un termini de 7 dies.

Formació d´una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants de places de subaltern. El termini de presentació d´instàncies començarà a partir de l´endemà de la publicació de l´anunci de la convocatòria en el DOGC i per un termini de 10 dies naturals.

Formació d'una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants de places de monitor socorrista (laboral temporal). El termini de presentació d´instàncies començarà a partir de l´endemà de la publicació de l´anunci de la convocatòria en el BOP i per un termini de 15 dies naturals.

Formació d'una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants d´educador/a de les llars d´infants municipals. El termini de presentació d´instàncies començarà a partir de l´endemà de la publicació de l´anunci de la convocatòria en el BOP i per un termini de 7 dies naturals.

El procés selectiu es realitzarà pel sistema de concurs oposició. Les persones interessades a presentar-se a les proves trobaran les bases de selecció del concurs a la pàgina web de l´Ajuntament, a l´Oficina Municipal d´Atenció a la Ciutadania (planta baixa de l´edifici municipal de serveis, Avda. Salvador Dalí , 107) i a l´Oficina d´Informació de la Casa Consistorial (Plaça de l´Ajuntament, 12) de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook