12 de desembre de 2016
12.12.2016
40 Años
40 Años
Llançà

Ports acaba l'adequació del moll pesquer al port de Llançà

S'han renovat el ferm del vial i del moll i la xarxa de serveis, per millorar l'operativa del sector pesquer

12.12.2016 | 11:30
S´ha millorat el paviment del moll pesquer.

Ports de la Generalitat ha finalitzat la nova pavimentació del vial i del moll pesquer on amarren les embarcacions d'arrossegament al port de Llançà, per millorar la circulació dels vehicles i l'operativa dels pescadors.

L'actuació s'emmarca en l'apartat d'actuacions de manteniment que l'Administració portuària fa periòdicament en els ports que gestiona a la costa catalana. Les obres han tingut un cost de 31.500 euros i un termini d'execució de dues setmanes.

Aquest vial i el moll s'utilitzen com a plataforma per al desembarcament del peix i pel seu transport fins a la llotja. El vial també l'usen els camions que subministren combustible al vaixells pesquers. Aquest trànsit diari de vehicles sumat al trànsit intensiu de vehicles originat per les obres del dic exterior han provocat un desgast de la superfície del vial i del moll, que s'han hagut de reparar.

Millorar el desembarcament del peix

El projecte ha consistit en la reparació de l'esplanada que comprèn el vial adossat al dic de recer i el moll pesquer on amarren les embarcacions d'arrossegament. Una zona de treball que té una superfície de 965 metres quadrats i 120 metres de longitud. Les obres han permès millorar el desembarcament del peix i el seu trasllat a la llotja i la circulació del vehicles pel vial.

A més, s'ha substituït la canalització d'aigua potable que alimenta les torretes del moll per una xarxa més moderna que ha donar major servei als pescadors. L'actuació també ha permès adequar part del paviment del vial d'accés al port.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema