30 de setembre de 2016
30.09.2016
40 Años
XAT
A partir de les 10, fem el xat en directe amb Víctor Puga, alcalde de l'Escala, cliqueu per pregunta
40 Años
Girona

El PSC gironí dóna "suport ferm" a Pedro Sánchez i aposta per fer primàries

Els socialistes qualifiquen els darrers esdeveniments al PSOE com "successos de la màxima gravetat" i demana buscar alternatives de govern amb altres formacions

30.09.2016 | 18:22

El PSC de les comarques gironines ha volgut expressar el seu "suport ferm" a Pedro Sánchez, després dels últims esdeveniments que han sacsejat el PSOE i des de Girona qualifiquen de "successos de màxima gravetat". En el comunicat, el PSC de Girona aposta per la convocatòria d'un procés de primàries i la convocatòria d'un congrés federal per escollir un nou secretari general, a través del vot dels militants. L'escrit es mostra a favor de la decisió de Sánchez de no donar suport a un govern del Partit Popular "ni per activa ni per passiva". En el comunicat els socialistes de les comarques gironines aposten per buscar una alternativa de govern amb la resta de formacions polítiques de tot l'arc parlamentari per poder conformar un "govern de canvi a l´Estat".

El text acaba fent una crida als simpatitzants del partit perquè s'afiliïn al PSC per, d'una banda consolidar la fermesa davant el PP i de l'altre per impulsar una "renovació interna" del socialisme. Tanmateix expressen la seva voluntat que es resolgui aviat la situació actual que travessa el partit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook