06 de setembre de 2016
06.09.2016
40 Años
40 Años
Transport ferroviari

Adif licita obres a les estacions Camallera, Colera, Sant Miquel, Vilajuïga i Vilamalla

També es preveuen millores a les de Fornells, Celrà, Riudellots, Bordils-Juià i Sant Jordi Desvalls

06.09.2016 | 13:15

Adif ha licitat la redacció de projectes constructius per a obres de millora de l'accessibilitat en deu estacions de la xarxa d'ample convencional de la demarcació de Girona. Aquest contracte de serveis per a la redacció de les obres suma un import de 303.710 euros i preveu la construcció de passos inferiors adaptats a persones de mobilitat reduïda i la prolongació d'andanes fins als 200 metres útils a les estacions de Fornells de la Selva, Celrà, Camallera, Sant Miquel de Fluvià, Vilamalla i Colera. A més, també es construiran passos inferiors adaptats a les estacions de Riudellots de la Selva, Bordils-Juià, Sant Jordi Desvalls, i Vilajuïga.

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries destaca que l'objectiu de les obres és garantir la plena accessibilitat a les instal·lacions i un accés més còmode i segur als diferents tipus de tren que tenen parada en aquestes estacions.

El contracte permetrà definir les solucions tècniques per a cada actuació en la prolongació de les andanes, l'estructura, accessos, il·luminació, drenatge, sanejament, proteccions i rampes adaptades dels passos inferiors, les possibles afeccions a les instal·lacions ferroviàries i a la circulació de trens, la reposició de paviments, l'eliminació dels passos entre andanes existents, així com els mètodes constructius a seguir.

Adif recorda que aquestes actuacions podran ser cofinançades pel mecanisme Connectar Europa (CEF).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook