30 de març de 2016
30.03.2016
Peralada

L'Hotel Peralada reobre les portes després de la reforma integral de les instal·lacions

Ha creat un espai contemporani, amb materials nobles i un bon equilibri entre calidesa i comoditat, respectant la tradició i l'entorn del Peralada Resort

30.03.2016 | 10:16
L'Hotel Peralada reobre les portes després de la reforma integral de les instal·lacions

L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf reobre després de dos mesos d'intensos treballs de remodelació i millora de les seves instal·lacions, segons ha informa el Grup Peralada.

Els treballs s'estan realitzant en dues fases. En aquesta primera fase del projecte s'han remodelat els espais gastronòmics, recepció de l'hotel, zones comuns, Wine Spa (circuit d'aigües i zona de tractaments, 30 Habitacions Dobles i 2 Habitacions Suites. Aquesta setmana començaran la segona fase del projecte on es remodelaran les 23 habitacions restants. Aquest segon període s'executarà mantenint totes les instal·lacions obertes i la data prevista de finalització serà el proper 27 d'abril.

Segons explica el Grup Peralada "el projecte de disseny de la reforma de l'Hotel ha estat elaborat per la prestigiosa interiorista Sandra Tarruella. Tarruella – Trenchs Studio han sabut desenvolupar un espai contemporani, amb materials nobles i amb un bon equilibri entre calidesa i la comoditat, sempre respectant sempre la tradició i l'entorn del conjunt".

Grup Peralada "manté el seu compromís de constant evolució amb aquesta profunda remodelació de l'Hotel Peralada i amb l'objectiu de consolidar-se com un destí de tot l'any en el marc del Peralada Resort".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook