23 de març de 2016
23.03.2016
Enogastronomia

La I Ruta de les Tapes de Roses mobilitza 25 bars i restaurants

De l' 1 al 10 d'abril, el municipi oferirà als vilatans i visitants un interessant circuit per conèixer l'oferta de tapes

23.03.2016 | 13:04
La presentació de la I Ruta de les Tapes.

Roses es converteix durant deu dies –de l'1 al 10 d'abril– en un punt d'interès enogastronòmic que té com a fil conductor la Ruta de les Tapes. El circuit passa per 25 bars i restaurants, que s'han unit en aquesta campanya promoguda per l'àrea de Promoció de l'Ajuntament de Roses per donar a conèixer la riquesa culinària del municipi i la producció enològica de la DO Emporda. La iniciativa compta amb la col·laboració del celler Coll de Roses.

El preu de cada tapa amb degustació de vi serà de 2,5 euros. Els participants rebran una butlleta on cada establiment estamparà un segell. Qui ompli nou caselles optarà a un concurs amb premis.

La primera edició de la Ruta de les Tapes de Roses s'ha presentat en un acte públic aquest dimecres, 23 de març, amb l'alcaldessa, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, al capdavant dels representants dels 25 locals adherits. En l'acte, no hi ha faltat una mostra de les propostes gastronòmiques ofereix cada bar i restaurant.

Els participants són: Antonio, Avenida, Ca la Valeria, Ca la Margarita, Can Ramonet, Casa Paco, Cerdanya, CI, El Caimán, El Dolmen, El Mercat, El Poke Corner, El Porró, L'Àncora, L'Escalam, L'Olivar, La Castellana, Las Tres Perlas, Ona Roses, Rambla, Ribereta, Roc-Fort, Rocamar, Si Tapas i SiUsPlau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook