16 de març de 2016
16.03.2016
Empreses

Grup Miquel inverteix 900.000 euros en un GMcash a Càdis

Ha inaugurat el seu novè centre a Andalusia, a la localitat del Port de Santa Maria

16.03.2016 | 11:50
El nou centre comercial

GMcash Gros Mercat, la primera cadena de cash & carry d'Espanya dirigida exclusivament a professionals, inaugura el seu novè centre a Andalusia, concretament a la localitat del Port de Santa Maria. Amb una superfície de 2.000 m2, aquesta obertura reforça l'expansió de la marca de Grup Miquel a aquesta comunitat autònoma. El nou establiment ha suposat una inversió de 900.000 euros.

El nou centre, dirigit per Alejandro Medina, s'ubica el carrer del Palmar de la població gaditana. GMcash El Puerto de Santa María crearà 10 nous llocs de treball, i està dissenyat especialment per estalviar temps en els actes de compra, donant servei a les poblacions de l'àrea d'influència en els àmbits de horeca i retail.

Els clients del GMcash del Puerto de Santa María poden trobar una completa zona de producte fresc de 258 m2 amb: Carnisseria al tall i lliure servei, Fruita i Verdura, Lactis, Congelats, Gelats i Xarcuteria. D'altra banda, la sala de productes de gran consum de 1.065 m2 compta amb: Alimentació en general, Vins i Licors, Refrescs, Drogueria, Perfumeria, Equipament hostaleria i Basar.

En total el nou establiment compta amb més de 6.500 referències, de les quals 1.300 referències corresponen a les marques pròpies de Grup Miquel. Tots aquests productes estan a disposició dels clients en format industrial i de gran consum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook