19 de gener de 2016
19.01.2016
Vilajuïga

L'Espai Armengol dedica una jornada als vehicles elèctrics

Se celebrarà aquest dissabte a Vilajuïga

19.01.2016 | 11:01

L´Espai Armengol de Vilajuïga acollirà, aquest dissabte, a partir de les deu del matí, una jornada que porta per títol La mobilitat del futur: vehicles elèctrics, que també servirà per reunir tres empreses catalanes que exposaran la seva experiència com a fabricants de vehicles elèctrics. Les marques convidades són EcoBike, Volta Motorbikes i Rieju. Tots ells seran els protagonistes d´una jornada que té per objectiu explicar l´aplicació de la tecnologia elèctrica en els vehicles, a més de compartir experiències entre ponents i públic assistent.

Per parlar de la bicicleta elèctrica, hi haurà el propietari i CEO d´Ecobike, Antonio Guerín, qui el 2003, després d´un viatge a la Xina, va decidir exportar la idea de fabricació de bicicletes elèctriques a casa nostra, en observar que es tractava d´un producte molt estès al gegant asiàtic. Encara en el sector de les dues rodes, comptaran amb la participació dels representants de dues empreses catalanes, amb seu a Figueres, i que es dediquen a la frabricació de motocicletes elèctriques: Rieju i Volta Motorbikes. A més, les dues empreses figuerenques –juntament amb es catalanes Torrot i Scutum– han unit esforços fa poques setmanes per fabricar de forma conjunta una moto elèctrica 100% catalana, que es posarà a la venda a partir del 2017.

Aquesta jornada de dissabte serà gratuïta, però la inscripció és obligatòria –www.espaiarmengol.com. Les places són limitades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook