21 de desembre de 2015
21.12.2015
Urbanisme

Reparen el paviment malmès de la urbanització Puig Rom de Roses

Al carrer Tordera, a la mateixa urbanització, s'inicia també la renovació de la recollida de pluvials.

21.12.2015 | 11:30
Els treballs urbanístics ja han començat.

L'Ajuntament de Roses ha iniciat a la urbanització del Puig Rom de Roses una nova fase del Pla de Conservació de Vies Públiques de Roses, l'anomenat PVIR, que consisteix en els treballs de reparació de ferms i trams de paviment malmesos de diferents vials del municipi. Per la seva banda, el carrer Tordera, a la mateixa urbanització, inicia també la renovació de la recollida de pluvials.

El Pla PVIR té per objecte incidir en una millora i condicionament continuats de la vialitat de Roses, mitjançant la realització periòdica de treballs d'asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l'accessibilitat en els carrers de la població.

La fase que s'acaba d'iniciar incidirà en la reparació de ferms aixecats, retirada d'arrels i renovació de prop de 5.000 m2 de paviment asfàltic de diferents trams dels carrers Victor Català, Pujada al Puig Rom, Jordi de Sant Jordi, Joan Margarit i Antoni Canals. La totalitat de les tasques compta amb un pressupost de 43.000 euros.

Al llarg dels quinze dies que es preveu que durin les obres, es poden produir talls i desviaments puntuals de circulació, que seran oportunament senyalitzats, donant pas alternatiu als conductors per evitar el màxim de molèsties als usuaris.

Una altra actuació urbanística que també s'iniciarà en els propers dies a la urbanització del Puig Rom és la renovació del sistema de recollida de pluvials del carrer Pujada al Puig Rom en el seu tram comprès entre els carrers Tordera i Francesc Alegre, projecte que solucionarà l'afectació que la baixada i acumulació d'aigües plujanes produïa en una de les finques del carrer. Aquesta intervenció tindrà un cost de 50.000 €.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook