21 de setembre de 2015
21.09.2015
Serveis

Ventalló ampliarà la casa de la vila amb la planta baixa

La construcció del dispensari mèdic nou ha permès guanyar espai

22.09.2015 | 12:45

La inauguració del nou dispensari municipal a Ventalló ha permès a l´Ajuntament de disposar de la planta baixa de l´edifici consistorial per fer una ampliació de les dependències municipals. L´equip de govern ha obert el procés de licitació de les obres de reforma de la casa de la vila, amb un pressupost de 127.050 euros – el Pla Únic d´Obres i Serveis de la Generalitat hi aporta 114.345 euros i l´Ajuntament només hi ha de posar la resta.

El projecte –redactat per l´arquitecta del Consell Comarcal, Trinitat Bonaterra– condicionarà la planta baixa per a l´atenció al públic i es mantindran els despatxos de les plantes superiors per tasques de caràcter més privat. L´alcalde de Ventalló, Joan Albert, diu que aquest mes d´octubre s´obriran les pliques i que les obres podrien començar a finals d´aquest any.

D´altra banda, l´Ajuntament de Ventalló també ha posat a licitació l´explotació del servei del bar-centre cívic El Teatret, mitjançant concessió de domini públic, després que s´hagués esgotat la concessió. La concessió s´atorga per un termini de deu anys a comptar des de la formalització del contracte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema