20 de setembre de 2015
20.09.2015
27-s

Lluís Llach: "No hem d'abaixar la guàrdia, hem de continuar treballant fins el 27"

400 persones han omplert la pista del Palau dels Comtes de Castelló d'Empúries

20.09.2015 | 22:36
Junts pel Sï a Castelló

El número 1 de la candidatura per Girona de Junts pel Sï, Lluís Llach, ha explicat que 'm'estic votant a sobre'. Llach ha dit que 'amb les enquestes que estan sortint, volen que ens desmobilitzem nosaltres i volen que es mobilitzin els del no. No hem d'abaixar la guàrdia ara, hem de continuar treballant'. El cap de llista per Girona ha dit que 'el canvi de xip de la societat, per deixar de ser súbdits és el que ens ha portat fins aquí'. Llach ha afegit que 'hem de fer un nou país, i no és possible fer-lo des de la divisió. Junts pel Sí és el pal de paller de l'independentisme'. 'Hem de tenir les aixetes dels nostres recursos, tan econòmics, com culturals...'. El cap de llista per Girona ha dit que 'podem fer un nou país i el farem'. Ara, aquests últims dies diu Llach 'els del no aniran a per totes, no els creieu, no perdeu la confiança'. 'Agafeu confiança amb el vostre futur, no delegueu la vostra sobirania, l'hem de mantenir fins al final'.

Anna Caula, número 2 per Girona ha dit que 'el dia que molts pensàvem que no arribaria ha arribat. Comencem a caminar cap a la llibertat, amb l'eina més honesta que és la democràcia'. Caula ha afegit que 'el 27S volem decidir perquè depenem d'un estat que no escolta i ens penalitza'. 'No cal entrar en el joc brut de l'Estat. El que fem és plantar-nos, ser ferms i tirar endavant, tal i com passen en les grans finals de bàsquet', ha afegit Caula. 'Els grans campionats els guanya qui de les peces en fa un gran equip, això és Junts pel Sí'. 'Ningú ha de dubtar que ens en sortirem. Necessitem les eines i els recursos d'un Estat propi per viure'.

La número 6 per Girona, Dolors Bassa, ha destacat 'la tenacitat, la il·lusió de la candidatura de Junts pel Sí. Volem que el dia 27 sigui la clau per fer història, per fer un gir per ser un Estat. Volem les eines d'un Estat per millorar la vida de la gent. Les volem perquè les lleis democràtiques i els mandats democràtics passin per sobre el que ens estan imposant'. 'Cada vegada ens trepitgen més i ens arraconen. Hem dit prou'. Bassa ha afegit que 'el 27S és el vot de la nostra vida perquè és l'oportunitat per decidir la independència del nostre país. Volem fer-ho amb tothom, sense excloure a ningú'. A l'altre costat, ha dit Bassa, 'només tenim els arguments de la por'. 'Qui voti no el 27S no haurà estat valent i donarà la raó a unes polítiques del PP'.

El número 17 per Girona, Santi Vila ha explicat que 'volem garantir un present i un futur millor per la nostra gent'. Vila ha afegit que 'estem en un moment excepcional. El nostre objectiu és arribar a Ítaca, i tan important és arribar-hi com el camí que fem per arribar-hi. Els catalans i les catalanes ens hem fet millors en aquest procés'. El candidat per Girona ha dit que 'ens hem de donar l'oportunitat de construir un Estat propi. Aquí no hem caigut en la indiferència i en la resignació, sinó que hem decidit tirar endavant per fer-ho possible'.

L'acte ha estat presentat per l'alcaldessa de Castelló d'Empúries Assumpció Brossa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema