08 de setembre de 2015
08.09.2015
40 Años
40 Años
Vila-sacra

El jutge Santiago Vidal crea expectació a Vila-sacra

Més de 500 persones van seguir la seva conferència al Centre Cívic, on va exposar les bases de la futura Constitució de la República catalana

08.09.2015 | 10:14
La conferència de Santiago Vidal a Vila-sacra

El jutge Santiago Vidal, expedientat per la judicatura espanyola per redactar l'esborrany de la Constitució d'una Catalunya independent, va arrasar en la seva visita a Vila-sacra, aquest dilluns al vespre. Més de 500 persones van omplir el Centre Cívic per escoltar el jutge, molt implicat en la campanya a favor de la independència de Catalunya. Vidal va anunciar que el procés de desconnexió de l'Estat espanyol durarà 18 mesos –des de les eleccions del 27 de setembre– i que el març de març del 2017 convocaran un referèncum per preguntar a la ciutadania quin dia s'ha de proclamar la independència: el 23 d'abril o l'11 de setembre.

Vidal va assegurar que "això no ho construirem en tres dies, perquè hem de fer les coses ben fetes". També va dir que ja hi ha onze estats de la Unió Europea que estarien disposats a reconèixer una futura Catalunya independent. Sobre la Constitució que està redactant, Vidal va dir que l'objectiu és que el text tingui "pares i mares", al contrari de la Constitució espanyola, que només té pares.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema