16 de juny de 2015
16.06.2015
Figueres

Brasil agafa l'Escola d'Hostaleria de Figueres com a referent

Una delegació de l'estat de Tocantins ha estat de visita aquest dimarts a la comarca

16.06.2015 | 13:01

El governador de l'estat brasiler de Tocantins, Marcelho de Carvalho Miranda, s'ha reunit aquest dimarts amb empresaris a Figueres. Una delegació brasilera s'ha desplaçat a la comarca, aprofitant una estada a Catalunya, per veure diverses estructures turístiques.

Aquesta visita s´emmarca dins la dels actes institucionals, que aquest Govern realitza per presentar els projectes i realitzacions  en el seu estat,  a Barcelona i Madrid, però dediquen una jornada a visitar l´Empordà, invitats per  diferents empreses i empresaris  de la comarca que tenen interessos en el món turístic,cultural i en medi ambient  en aquella zona. Amb aquest motiu, han organitzat una  recepció a l´Ajuntament de Figueres, on els ha rebut l´alcaldessa de la ciutat, Marta Felip,  i una trobada/reunió informativa entre els visitants i empreses i empresaris de la comarca a l´Escola d´Hostaleria de l´Alt Empordà.

La relació de Tocantins amb l'Alt Empordà es deu a quatre empresaris empordanesos, Damià Espelt, Joan Maria Pareta, Joan Martí i Antoni Ferrer, que l'any 2008 van començar a invertir en aquella regió, vuit vegades més gran que Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent