13 de novembre de 2014
13.11.2014
Renovació urbana

Figueres millora les voreres de la plaça del Gra i entorn

També s´actuarà al tram final de la vorera sud del carrer Monturiol, des del Bar El Dynamic fins a La Rambla

13.11.2014 | 16:43
Estat de les obres a la plaça del Gra.

Aquests dies el servei municipal de Manteniment de Via Pública està executant les obres de millora de part de les voreres de la plaça del Gra i del seu entorn. Els treballs se centren al vessant sud de la plaça i a les dues voreres del carrer Castelló amb l´objectiu d´ampliar-les i alienar-les, just abans d´executar un pla d´asfaltatge a la zona.

A més, els operaris municipals també rebaixaran les voreres a cada extrem per disposar de pas de vianants adaptat entre les places Catalunya i del Gra, i també a la cruïlla dels carrers Castelló amb Esperança. D´altra banda, des de Fisersa SA estan aprofitant per substituir i renovar una de les canonades d´aigua del sector. Finalment, la vorera sud del Carrer Castelló es prolongarà amb l´objectiu de donar l´amplada adequada a la vialitat rodada del Carrer Méndez Núñez en arribar al semàfor de la Plaça del Gra. La cruïlla semafòrica també quedarà modificada i millor condicionada per als vianants.
  
Dilluns vinent també s´actuarà al tram final de la vorera sud del carrer Monturiol, des del Bar El Dynamic fins a La Rambla. Segons explica el regidor de Via Pública, Joaquim Felip, "es tracta d´una obra necessària a la zona per acabar de donar continuïtat a l´ampliació realitzada mesos enrere i que millorarà el tram de vorera fins arribar a la Rambla". Les obres està previst que s´allarguin tota la setmana i passades les festes nadalenques serà el moment d´executar la mateixa obra al tram nord, davant de la Casa Fages. Treballs que s´aprofitaran per substituir una canonada d´aigua i que s´allargaran entre dues i tres setmanes.

Asfaltatge i altres voreres
Aquest tram final de 2014 els treballs de millora a la via pública -després de redactar, aprovar i adjudicar els projectes al llarg dels últims mesos- es succeiran a diferents punts de la ciutat. Aquest mes de novembre també s´executarà part del Pla d´Asfaltatge 2014 i es treballarà als carrers Sant Pau, Méndez Núñez, Riumors, Pujades i Castelló. D´altra banda, també s´executaran obres a un tram de les voreres del carrer Ponent i a la cruïlla dels carrers Pere III i Oliva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema