L'impacte d'un ocell obliga a evacuar un avió a l'aeroport de Barcelona

L'aeronau, que en el moment de l'impacte rodava per la pista, s'ha vist obligada a avortar l'enlairament

Un avió de la companyia Vueling, en una imatge d'arxiu.

Un avió de la companyia Vueling, en una imatge d'arxiu. / EPC

EFE

 L'impacte aquest matí d'una au contra un avió que rodava a la pista a l'aeroport de Barcelona per emprendre vol cap a Sevilla ha obligat a avortar l'enlairament de l'aeronau, que encara està a la pista, cosa que està ocasionant retards a la sortida d'altres aparells, han informat a les xarxes socials els controladors aeris.

Fonts de la companyia afectada per l'incident han explicat a EFE que l'incident no ha ocasionat ferits i ha portat els pilots a frenar l'aeronau, fet que ha ocasionat que, seguint el protocol, els bombers de l'aeroport treballin en aquests moments a refrescar el sistema de frenada de l'avió.

Aquestes fonts han indicat que s'està procedint a evacuar els passatgers de l'avió, que està a la pista, que seran embarcats en una altra aeronau perquè puguin seguir el viatge a Sevilla.

Els controladors aeris, per part seva, han indicat a les xarxes socials que les demores es mantindran fins que es retiri l'avió de la pista.

El succés, han explicat, ha ocasionat que l'aeroport paralitzés qualsevol enlairament durant 45 minuts per motius de seguretat.

TEMES