El director de Neurologia de l'Hospital de Sant Pau, Alberto Lleó, ha explicat aquest dijous que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol evoluciona "favorablement" però que encara és aviat per saber si tindrà seqüeles de l'ictus que va patir dilluns.

En una entrevista a TV3, recollida per Europa Press, ha assegurat que Pujol continua en observació després que la ressonància que se li va fer dimecres ha mostrat que hi ha una "lesió, que és dependent de l'artèria que estava obstruïda, l'artèria cerebral mitjana esquerra".

"Aquesta és la lesió que ha quedat, que és normal i era esperable perquè ja es veia en la ressonància que li havíem fet inicialment", ha remarcat el metge, malgrat aclarir que això no implica que tingui seqüeles.

I és que, segons Lleó, hi ha persones que, malgrat patir un ictus, evolucionen favorablement i es poden recuperar del tot: "Necessitarem setmanes per veure l'evolució en aquest cas concret".

Així, considera que encara és aviat per determinar si l'expresident català patirà seqüeles i ha afegit que continuarà ingressat aquest cap de setmana.