L'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), dependent del ministeri de Ciència i Innovació, destinarà prop de 10 milions d'euros a onze projectes d'investigació en medicina de precisió a Catalunya. La convocatòria, la primera que es dedica en exclusiva en aquest àmbit, finançarà estudis sobre tumors infantils i patologies cardíaques, així com projectes sobre personalització de tractaments en càncer i l'anàlisi genètica de trastorns de l'espectre autista, entre d'altres.

A nivell estatal, l'ISCIII dedicarà 29,4 milions d'euros a un total de 46 projectes, gestionats per centres d'investigació públics, universitats i altres entitats. A banda d'aquesta convocatòria, per al 2022 se'n preveu una de nova, amb més de 80 milions d'euros.

La dotació de 9,94 milions d'euros que rebrà Catalunya es repartiran entre els següents centres de recerca: la Fundació Centre de Regulació Genòmica, la Fundació Institut d'Investigació Doctor Josep Trueta, la Fundació Institut d'Investigació Vall d'Hebron, la Fundació Mútua de Terrassa, la Fundació per a la Investigació i Docència Sant Joan de Déu, l'IDIAP Jordi Gol, l'Institut d'Investigació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi.