Els Mossos d'Esquadra van arrestar tres homes per agredir sexualment dissabte passat una dona a Barcelona i gravar-ho amb els seus telèfons mòbils, segons fonts policials. Ahir els tres van passar a disposició del jutjat número 11, que va decretar el seu immediat ingrés a la presó provisional sense fiança. Els fets es van produir durant la matinada del 29 de febrer a l'interior d'un cotxe aparcat davant d'una discoteca del carrer Casanova de la capital catalana. Els tres arrestats, de 33, 32 i 28 anys d'edat, de nacionalitats hondurenya, equatoriana i espanyola, presumptament van agredir sexualment la víctima, que, posteriorment, va ser atesa en un centre hospitalari.

Segons El Periódico, el primer avís del que estava passant al vehicle estacionat el va donar una dona, que va avisar una patrulla dels Mossos d'Esquadra cap a les sis del matí. Va reclamar la seva atenció perquè havia vist tres homes tancats en un cotxe amb una dona a qui estaven fent fotos amb el telèfon mòbil. Quan els dos agents es van acostar, dos dels homes van sortir del cotxe. Els policies els van demanar que s'aturessin. En abocar-se al vehicle, van veure que la dona estava nua de cintura cap avall i que el tercer home -el que seguia a l'interior del turisme- tenia la bragueta descordada.

Nou testimoni

Un altre ciutadà es va acostar per informar els agents que havia vist que els tres havien mantingut sexe per torns amb la dona i que d'aquest cotxe havien sortit llums que, possiblement, corresponien a fotografies o vídeos que haurien captat amb el seu telèfon. Un dels sospitosos va explicar llavors als dos policies que havien mantingut relacions sexuals amb la dona però que aquestes havien estat consentides. Va afegir que disposava de fotografies i vídeos al seu telèfon i que podia mostrar-les perquè no tenia res a amagar. En les imatges que van veure els policies, però, el que s'apreciava era que la dona estava semiinconscient mentre els tres homes la violaven. Els dos agents van avisar de manera immediata el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i van arrestar els tres sospitosos, que, a més, havien sostret el mòbil de la dona.

Beguda sospitosa

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Clínic i va manifestar la voluntat de denunciar els fets perquè va negar que es tractés de relacions consentides tal com havien declarat els sospitosos. Segons va denunciar a la policia autonòmica, un dels tres homes es va acostar a parlar amb ella a l'interior de la discoteca llatina -ubicada molt a prop de el cotxe on van succeir els fets- i li va oferir una beguda. Va assegurar que recorda haver arribat a beure-la però que el record que guarda d'aquella nit finalitza en aquell instant. Després, no sap què va passar. Els Mossos investiguen si aquest home la va drogar amb aquesta beguda i es tracta d'un cas de submissió química.