L'associació Serviol de la família Pujol va facturar a la fundació CATmón, vinculada a l'extinta CDC, 4.000 euros per un patrocini la finalitat del qual «es desconeix» i de la que la família de l'expresident de la Generalitat «va tenir el control», segons la Guàrdia Civil. Així ho sosté l'institut armat en un informe arran de la documentació confiscada en els registres efectuats a les seus de CATmón i d'Igman el maig de 2018, en el marc de la suposada adjudicació irregular de subvencions de la Diputació de Barcelona a entitats afins a CDC.

Entre la documentació intervinguda, es troba una factura de Serviol a CATmón per import de 4.000 euros, així com un grup de set correus entre les dues entitats que van tenir lloc entre el 28 de setembre de 2016 i el 8 de novembre d'aquell mateix any.

D'altra banda, Jordi Pujol Ferrusola va enviar recentment al titular de Jutjat d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional un escrit en el qual sol·licita personar-se en l'anomenat cas Villarejo com a acusació particular per la seva condició de víctima, segons va avançar ahir el diari El Mundo.

El fill de l'expresident de la Generalitat aporta documents per demostrar que Villarejo hauria comès a més delictes de falsedat en document mercantil per «la documentació bancària falsa aportada a la Fiscalia Anticorrupció»; de violació de domicili per intrusions en el seu domicili, i de denúncia falsa per la compareixença de l'expresident de la Banca Privada d'Andorra (BPA), Higini Cierco, davant l'esmentada Fiscalia, en la qual hauria aportat també documentació falsa.