16 de novembre de 2019
16.11.2019

Els CDRs convoquen un «bloqueig total» dels trens avui a Barcelona

Citen els manifestants a estacions com les de Sants, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia i Plaça de Catalunya

16.11.2019 | 06:30

Els CDRs han convocat per avui un «bloqueig total» a les 11 hores en un total de nou estacions de tren situades a diversos punts de Barcelona.

En una anotació en el compte de CDR Catalunya que va recollir Europa Press, criden la ciutadania a preparar-se per «bloquejar» i els cita a les estacions següents: Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge (Renfe), Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal.

A banda d'aconsellar que es porti menjar, roba còmoda i sense simbologia, demanen estar atents a les xarxes socials en què informaran dels punts de sortida i el lloc d'arribada.


Un mes de la sentència

Dijous la manifestació dels CDRs que va començar a dos quarts de vuit del vespre a Jardinets de Gràcia de Barcelona va acabar cap a les deu de la nit al carrer Bruc, entre Gran Via i Diputació, amb una barricada de contenidors encesos i almenys cinc persones identificades pels Mossos d'Esquadra.

Va ser el desenllaç d'una acció de protesta per la sentència de l'1-O que ha començat congregant unes 300 persones. Cap al final del recorregut, però, moltes d'aquestes persones van marxar i se'n van afegir d'altres, majoritàriament joves amb la cara tapada.

En paral·lel, les forces de seguretat espanyoles i franceses van identificar 283 persones per participar en les mobilitzacions convocades per la plataforma de Tsunami Democràtic i protagonitzar talls a l'AP-7 i a les vies de l'AVE a Girona el dimarts i el dimecres d'aquesta setmana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook