La tercera víctima mortal del temporal de pluja de la setmana passada era una persona sense llar que vivia en una barraca prop del riu Francolí a Constantí, van informar fonts dels Mossos d'Esquadra a Europa Press.

La policia catalana va estar treballant ahir per localitzar familiars de la víctima i comunicar-los la seva mort pel temporal, després de constatar que el cos trobat no presenta signes de criminalitat.

El cadàver de l'home va ser localitzat diumenge a la Pobla de Mafumet i no estava entre els quatre desapareguts denunciats que estaven buscant els cossos d'emergència després del temporal.

Un grup de 30 bombers que estaven fent recerca intensiva en els marges del riu Francolí van localitzar diumenge a la Pobla de Mafumet el cos de l'home.

Amb aquesta persona, la xifra de morts pel temporal Dana a Catalunya s'ha elevat a tres: un d'Arenys de Munt, un altre de l'Espluga de Francolí i el trobat a la Pobla de Mafumet.

Els equips d'emergència continuen buscant a quatre desapareguts des de dimarts passat, dues a Vilaverd i dues a l'Espluga de Francolí.

Ampliació dels ajuts

Les ajudes que es destinaran als afectats pel temporal de la setmana passada a la Conca de Barberà i les Garrigues podran sortir de la partida que l'Estat va aprovar per rescabalar els danys que van patir les víctimes dels aiguats de Múrcia i Alacant del setembre passat, segons va informar el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.