Gairebé una desena de carreteres estan tallades i alguns rius s'han desbordat a causa de les fortes pluges d'aquesta nit. La C-17 està tallada a la Garriga i a Ripoll; la C-35 està afectada a Massanes, i no es pot circular per la C-38 a Camprodon. El riu Sió s'ha desbordat a Oluges, i l'Alt Ter s'ha passat del llindar d'alerta al de perill a Ripoll. La policia local confirma desbordament d'alguns canals i rieres. El Ter també s'ha desbordat a Sant Quirze de Besora, inundant la plaça Bisaura i inundant baixos. A més, la circulació de Rodalies està tallada entre Blanes i Maçanet de la Selva i també entre Llinars i Sant Celoni per arbres a les vies. A Blanes hi ha un tren aturat amb tres persones que estan sent evacuades. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 1.144 trucades per 807 incidents relacionats amb les pluges i el fort vent fins les 7 hores.

Hi ha inundacions o esllavissades en diverses carreteres catalanes. El Servei Català de Trànsit ha comptabilitzat de moment nou talls: la C-17 a la Garriga i a Ripoll; la C-35 a Massanes; la C-38 a Camprodon; la Gi-544 a Espinelves; la Gi-552 a Arbúcies; la B-432 a Oristà; la BP-1432 a la Garriga; la Gir-555 a Riudarenes; la GIV-5441 a Espinelves, i la N-260 a Ribes de Freser. S'han registrat fins 45 petits despreniments a les carreteres, una xifra que el Departament de Territori considera extraordinària.

S'ha suspès el transport escolar de Queralbs, Pardines i Planoles cap a Ribes de Freser per incidències viàries relaciones amb el temporal. També estan suspesos els serveis de Molló i Campelles.

S'han registrat increments de cabal important de l'Alt Ter en diversos punts. Supera el llindar d'alerta a Sant Joan de les Abadesses, a Ripoll i a la Riera Major. A Ripoll s'han desbordat alguns canals i rieres però no hi ha afectació ni risc per a les persones. El Ter ha inundat també la plaça Bisaura de Sant Quirze de Besora i ha inundat baixos.

El Sió s'ha desbordat a Oluges afectant la carretera N-141F. També hi ha avís per increment de cabal a la Tordera, superant el llindar d'alerta a la Llavina. Hi ha increment de cabal de rius i rieres a qualsevol municipi del Baix Penedès i Protecció Civil demana precaució als guals i punts baixos de tots els cursos fluvials. El Fluvià també ha superat el nivell d'alerta a Olot i el Congost ha fet el mateix a la Garriga.

S'han iniciat maniobres de desembassament del pantà de La Baells d'un cabal de 40 metres cúbics per segon, el que provocarà que el cabal pugui augmentar de forma sobtada a la llera principal i afectar trams baixos. També s'han acumulat més de 50 litres en 24 hores a l'estació d'Arties.

A més de l'Inuncat i del Ventcat, s'ha activat el pla Ferrocat en prealerta perquè hi ha dos talls de circulació de la línia de Rodalies, un entre Maçanet i Blanes (línia 1), i un altre entre Llinars i Sant Celoni (línia 2). Ambdós per caiguda d'arbres a la via. En el cas de Blanes hi ha un tren amb passatge que s'està transbordant.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut 1.144 trucades per 807 incidents relacionats amb les pluges i el fort vent fins les 7 hores. La majoria per filtracions, inundacions, caiguda d'arbres, i rescat de vehicles i obstacles a la calçada. Al Tarragonès s'han registrat 197 trucades, el 17%; al Vallès Occidental 117, el 10%; al Vallès Orienatl s'han comptabilitzat 96, un 8%, i al Barcelonès i al Baix Penedès, 85 i 83, un 7% a cada comarca.

D'altra banda, hi ha diverses poblacions amb abonats sense llum, com Malgrat de Mar, Sant Quirze de Besora, Blanes, Ripollet i Tivissa.