L'excursionista de 54 anys desaparegut des de dimarts passat, dia 7, a la Vall de Cardós (Pallars Sobirà) va ser trobat mort ahir al matí al costat de la Borda de Gori, prop del camí GR11.

Segons el Departament d'Interior, el cos es va localitzar a les 11.37 hores d'ahir al matí i els Mossos d'Esquadra van estar fent ahir els tràmits judicials per poder dur a terme l'aixecament del cadàver.

El dispositiu coordinat pels Bombers s'havia intensificat al llarg d'ahir al matí i va comptar amb la mobilització d'onze dotacions i l'helicòpter de rescat amb el grup caní de recerca i el grup d'actuacions especials GRAE.

Quatre patrulles

També els Mossos van desplaçar fins al lloc quatre patrulles, dues d'elles de la Unitat d'Intervenció de Muntanya. A les tasques de rescat s'hi van sumar ahir al matí voluntaris de la zona.

L'avís de la desaparició de l'excursionista de 54 anys es va donar el passat dimarts dia 7 a les 15.13 hores, després que l'home no tornés a l'hora prevista després de sortir a caminar per la zona.