L'assemblea de taxistes de Barcelona, reunits en assemblea decidia majoritàriament, ha decididit desconvocar la vaga indefinida després de 8 llargs dies de lluita i d'ocupació de la Gran Via, des de carrer Entença fins a Plaça de les Glòries. La decisió es va prendre ahir, dia 1 d'agost, a dos quarts d'onze del vespre.

Per a molts taxistes, la promesa de foment de traspassar les competències de les VTC (vehicles al lloguer amb conductor) a les comunitats autònomes, va ser suficient per desconvocar la vaga. Per a altres taxistes va ser un error desconvocar la vaga sense tenir cap garantia. Sigui o no sigui encertada la decisió de l'assemblea sobirana, des de CNT es respecta la seva decisió.

Des de CNT es valora positivament els 8 dies de vaga indefinida, on els taxistes han participat en assemblees i han prenent decisions al marge de partits polítics i de cúpules sindicals, com la taula tècnica del taxi, on els taxistes no participen, i els seus drets són retallats en favor de la patronal del taxi, com la liberalització del taxi els caps de setmana. Esperen que l'assemblea de taxistes de Barcelona segueixi sent una realitat i alternativa real, enfront de qui pretén dividir-nos i silenciar-nos amb eleccions sindicals per a la taula tècnica del taxi en el IMET.

Han estat 8 dies on la solidaritat i el suport mutu, han prevalgut unint mes als taxistes en vaga. Destacar al col·lectiu de taxistes Pakistanís que de forma gratuïta han repartit menjar i aigua a totes les persones que els han demanat menjar.

Veient la situació en la qual es trobaven els texistes, CNT ha decidit obrir la caixa de resistència de la secció del taxi per ajudar a tots els treballadors i treballadores, autònoms o assalariats, que es trobaven en una situació econòmica familiar molt difícil a causa dels dies de vaga. Volen manifestar la satisfacció d'haver pogut ajudar a les famílies dels treballadors i treballadores del taxi en vaga que ens han demanat ajuda, i donar les gràcies a les persones, col·lectius i sindicats que han contribuït en la caixa de resistència d'ajuda als taxistes en vaga.